Gondelvaart Apingedam 014Op vrijdag 3 september heeft Aquarius Dive Training in direkte samenwerking met Duikteam Marlijn zich gepresenteerd aan het Appingedamse publiek tijdens de jaarlijkse Gondelvaart in Appingedam. Tijdens dit evenement wordt 's avonds met verlichte en versierde boten gedurende een 1 1/2 uur durende boottocht door het kanalenstels van Appingedam gevaren. Dit jaar deden ongeveer 50 verlichte boten aan de tocht mee. Door het goede weer was langs de gehele vaarroute zeer veel publiek aanwezig. Onze boot, die ter beschikking werd gesteld door Datema Delfzijl uit Farmum, werd bemand door de instructeurs van onze duikschool en leden van Duikteam Marlijn.

 

Voorop de boot stond Neptunes als een echt boegbeeld de menigte uitbundig toe te zwaaien. Dat de toeschouwers dat waardeerden bleek wel uit de vele liederen die de toeschouwers voor Neptunus zongen. De duikers welke waren voorzien van hun duikuitrusting complementeerden het geheel.

 
Een filmpje van de Gondelvaart, gemaakt door Paul Wernekinck en samengesteld door Rinus Slump, kan worden bekeken door onderstaande link aan te klikken.
http://www.youtube.com/watch?v=-d35i7LScNM

P9038178 [800x600]

Gondelvaart Apingedam 011