logo Aquarius
Duikschool "Aquarius Dive Training" is in januari 2005 opgericht door Rinus Slump en Aljan Woudstra. Na vele jaren duikonderricht te hebben gegeven bij diverse duikscholen was de tijd rijp om zelf met een eigen duikschool te starten. 

Aquarius Dive Training is een opleidingsinstituut die zich bezig houdt met het opleiden van ongebrevetteerde duikers en duiksters in Noord Nederland alsmede alle vervolgopleidingen en specialty's. De duikopleidingen worden gegeven volgens de richtlijnen van het I.A.D.S (International Academy of Diving Schools).


Het kader van Aquarius Dive Training bestaat uit gekwalificeerde duikinstructeurs die ieder op hun eigen niveau zelfstandig duikopleidingen mogen en kunnen verzorgen. De instructeurs verzorgen opleidingen van de beginnende 1* Open Water Diver Opleiding tot en met de Staff Instructor Opleiding en alle daarbij behorende specialty's.
Ook bestaat de mogelijkheid voor mensen met beperkingen een duikopleiding te volgen.

Tevens verzorgen we introduktieduiken voor scholen in het kader van sportorientatie.

Verder is een speciaal teambuildingsprogramma gemaakt voor bedrijven, instellingen en groepen. De activiteiten zijn in het zwembad zowel boven- als onderwater. Iedere deelnemer kan hieraan mee doen en een duikopleiding is niet noodzakelijk. Het programma staat voor samenwerken, inzicht, tactiek en veel plezier.

Eveneens verzorgen wij assistentie met duikers bij evenementen op en rond het water. Voor de veiligheid van de deelnemers en toeschouwers is het vaak wenselijk dat duikers assistentie verlenen in het water. Hierbij kunt u denken aan evenementen zoals "fiets hem er in", sprietlopen, tobbedansen, trialons etc. Gedurende die evenementen kan Aquarius Dive Training u van dienst zijn met Rescueduikers. De Rescue (reddings) duikers zijn in het bezit van EHBO-, reanimatie- en AED diploma's

logo IADS nieuw