Dinsdag 22 maart 2016 was het al weer de 10de Ubbo Emmius Dive Experience duikclinic

Aquarius Dive Training heeft met 60 leerlingen van het Ubbo Emmius College in zwembad de Watertoren te Winschoten middels een duikclinic een persluchtduik gemaakt.

De leerlingen hebben door de duikclinic kennis kunnen maken met de duiksport. Voor ieder was het een hele ervaring om zich met perslucht vrij onder water te kunnen bewegen. Veel leerlingen hebben die dag hun grenzen kunnen verleggen. Genieten in een omgeving die voor velen tot nu toe onbekend was. Instructeurs en Dive Masters van Aquarius Dive Traininghebben voor de leerlingen er een onvergetelijke dag van gemaakt.

 

Wie is Online

We hebben 323 gasten en geen leden online

Advertenties

Featured Links:
Introductie Duiken
Introductie duiken bij Aquarius Dive Training, Bel nu 0642932017 en maak een afspraak voor jouw GRATIS introductieduik in het zwembad. Voor meer informatie zie in het Hoofdmenu het item Introductie duiken
Duikbeurs "BOOT 2018"
Dusseldorf van 20 tot en met 28 januari 2018. Eén van de grootse beurzen op het gebied van watersport waarbij 1 grote hal geheel is ingericht ten behoeve van de duiksport
Duikvaker 2018
Op 3 en 4 februari 2018 wordt in Expo Houten de grootste duikbeurs / duikevenement van Nederland georganiseerd. Ook de IADS zal daar op een stand aanwezig zijn.